💚 Sâmbătă 26 martie, la ora 10:00, începe marea curățenie de primăvară a cartierelor Câmpinița și Muscel! Dacă și tu locuiești în Câmpinița sau Muscel și dorești să te bucuri de 🌳 un cartier curat, te invităm să te alături inițiativei noastre de colectare și reciclare! De la mic la mare, cu toții vom lucra pentru a ne asigura că natura este protejată și deșeurile adunate ajung corect la ♻️ reciclare.

Și cum munca bine făcută merită răsplătită, Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel oferă celor implicați în acțiune până la 🍎 5 pomi fructiferi de persoană și vouchere cadou la 🍝 restaurantul Toscano, în semn de mulțumire pentru implicarea în curățarea zonelor. 💚

Doritorii se pot înscrie până pe 18 martie completând formularul de mai jos sau pe grupul oficial de Facebook Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, dar și direct la Hobby Caffé.

Regulamentul acțiunii de ecologizare poate fi consultat mai jos.

Am curățat, am reciclat, continuăm să protejăm natura!

Cartierele Câmpinița și Muscel sunt de acum mai curate, fără deșeurile poluante care acopereau zonele naturale! Mulțumim tuturor voluntarilor care s-au alăturat în zilele de 21 și 26 martie demersului Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel de  ecologizare – implicarea voastră a avut un impact puternic asupra naturii! Iată rezultatele acțiunii noastre:

145 de voluntari

200 de saci de gunoi umpluți

700 de pomi fructiferi distribuiți către participanți

Ne bucurăm că am reușit să ne strângem într-un număr atât de mare și că am acționat împreună spre binele comunității și a mediului.  Este responsabilitatea noastră, a tuturor, să ne păstrăm orașul curat. Dorim să transmitem mulțumirile noastre firmelor care ne-au fost partenere: Neptun, Soceram, Cemrom și Floricon Salub SRL, pentru colectarea deșeurilor.    Vom continua să fim activi pe plan local și să organizăm acțiuni de ecologizare, care să responsabilizeze și care sa crească gradul de conștientizare a importanței implicării în  viața comunității.

Înscrie-te la acțiunea de ecologizare: