Vezi detalii

Eveniment „Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”

Pe 28 iunie vă invităm la un super eveniment, plin de muzică, mâncare bună și distracție! Invitați speciali: Andra, Delia, Theo Rose, Smiley și MC: Cătălin Măruță

Vezi detalii
Vezi detalii

Concurs de idei: Proiect de Arhitectură și Amenajare al Complexului Urban „Steaua Română”

Asociația Câmpina Curată, în colaborare cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM), organizează un concurs de idei pentru proiectul de arhitectură și amenajare al viitorului complex urban „Steaua Română”.

Vezi detalii
Vezi detalii

Carnaval de Ziua Copilului

Atențiune, atențiune: câmpinenii sunt chemați la un super Carnaval de Ziua Copilului! Pe 1 Iunie, Parcul Soceram devine un tărâm magic, dedicat distracției și muzicii.

Vezi detalii
Vezi detalii

Cupa Muscel 2024

Cupa Muscel, ediția cu numărul 10, are loc sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 9:30! Invităm toți elevii de gimnaziu și de liceu să se bucure de sport, să își demonstreze talentul și să ne încânte cu energia lor în cadrul acestui concurs interșcolar.
Cei mai energici și talentați tineri sportivi vor fi premiați!
Vezi detalii
Vezi fotografiile

Concurs foto Obiectiv: Câmpina curată

Vă prezentăm fotografiile înscrise la concursul foto Obiectiv: Câmpina Curată, organizat de Asociația Câmpina Curată și inițiat de Partidul Câmpina Curată.

Vezi fotografiile
Vezi fotografiile

Concurs foto: Portretul unei rafinării centenare

Vă invităm să vă aventurați într-o lume în care mașinăriile antice se întâlnesc cu era modernă, unde minunile arhitecturale trădează anii care au trecut peste ele și unde în fiecare colț veți găsi o poveste care așteaptă să fie capturată.

Experiența la care vă invităm nu este doar un concurs de fotografie; este o celebrare a istoriei, culturii și artei fotografice.

Vezi fotografiile
Vezi lista câștigătorilor

Câmpina Curată a Copiilor - 1 iunie

În parteneriat cu Partidul Câmpina Curată, am organizat de Ziua Copilului un eveniment plin de surprize, voie bună, distracție și veselie pentru întreaga familie, cu premii speciale pentru copii și atmosferă de poveste. Copiii au avut parte de ateliere creative unde și-au exprimat imaginația și au învățat lucruri noi, au avut la dispoziție artiști de face painting, iar animatorii veseli au adus zâmbete pe chipul lor. Pentru părinți și micii pofticioși am pregătit un food truck care a servit diverse bunătăți și răcoritoare, perfecte pentru o petrecere în aer liber. Trupa Barbarossa Samba Group au încântat participanții cu dinamismul și energia membrilor. Unul dintre momentele cele mai așteptate ale evenimentului a fost tombola, în cadrul căreia au fost puse în joc 34 de premii: 25 de ursuleți de pluș, 5 seturi Lego Harry Potter, 3 trotinete electrice și o consolă PlayStation 5.

Vezi lista câștigătorilor
Vezi detalii

Donații pentru cutremurul din Turcia și Siria

Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel Câmpina este alături de victimele din Turcia și Siria!
Dorim să fim și de data aceasta alături de cei care au nevoie de susținere și ajutor și trimitem în Turcia și Siria, în semn de solidaritate, donații în valoare de 300.000 RON: generatoare, saltele, alimente și medicamente.
Vezi detalii
Înscrie-te

Vouchere pentru consult oftalmologic elevi

Le oferim elevilor care locuiesc în cartierele Câmpinița și Muscel, dar care studiază la orice unitate de învățământ din oraș, vouchere pentru consultații la un cabinet oftalmologic de specialitate. Înscrierile se fac în limita a 40 de participanți.

Înscrie-te
Înscrie-te

Cupa ACCM la Șah 2022

Pregătește-ți strategia și hai la Cupa ACCM la Șah! Pe 24 octombrie dăm start concursului de șah la restaurant Toscano, în parcul Soceram. Sunt bineveniți toți locuitorii cartierelor Câmpinița și Muscel și singurul echipament de care ai nevoie este voia bună.

Înscrie-te

Reluarea cursurilor de înot pentru elevii școlii Al. I. Cuza

Start la înot! 🏊 Două grupe de elevi ai școlii Alexandru Ioan Cuza au reluat în luna octombrie cursurile de inițiere, organizate la Bazinul de Înot Didactic din Câmpina. Ghidați de profesor, timp de 10 ore, micuții înotători vor descoperi mișcarea sub apă și cele mai populare stiluri de înot.
💙 Susținem sportul și mișcarea și ne bucurăm să îi aducem pe cei mici mai aproape de tainele înotului, chiar în municipiul nostru.

Acțiune de ecologizare - Comunitate unită, oraș curat

Începem curățenia de toamnă! Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre de curățare a zonelor Bulevard și IREP, alături de membrii comunității și de reprezentanți ai afacerilor locale, pe 8 octombrie 2022. Regulament acțiune

Află detalii

Generații de ieri și de azi, viitor comun

Împreună cu firmele cu tradiție care au sedii și își desfășoară activitatea în orașul nostru, Neptun, Electroutilaj, Paltinu, și Rafinăria Steaua Română, am conceput întâlniri între foștii și actualii angajați, petreceri dedicate voii bune, conversațiilor plăcute și întăririi relațiilor sociale între diversele categorii de vârstă de câmpineni.

Află detalii
Află detalii

Dăm startul la Cupa ACCM 2022!

Iubitori ai fotbalului și ai baschetului din Câmpinița și Muscel, pe 2 aprilie ne strângem cu toții pentru Cupa ACCM! Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel organizează concursuri sportive, pentru a ne bucura împreună de jocurile în echipă, de voie bună și mișcare. Toți participanții vor fi premiați, iar meciurile vor fi organizate pe categorii de vârstă.

Află detalii

Suntem alături de refugiații din Ucraina!

Află detalii

Acțiune de ecologizare - Curățăm, reciclăm, protejăm!

Dacă și tu locuiești în Câmpinița sau Muscel și dorești să te bucuri de  un cartier curat, te invităm să te alături inițiativei noastre de colectare și reciclare! De la mic la mare, cu toții vom lucra pentru a ne asigura că natura este protejată și deșeurile adunate ajung corect la reciclare. Munca bine făcută va fi răsplătită.

Află detalii

Dăruim bucurii, premiem reușitele

Bucuria unui Crăciun împlinit vine atât din a primi daruri, cât și din a le oferi. În ajunul sărbătorilor din acest an, Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel a venit în sprijinul a 41 de elevi de la școala din cartierul Câmpinița și Muscel, cu premii în bani. Am răsplătit pe 23 decembrie rezultatele excelente la învățătură și performanțele la concursuri și competiții a 21 de copii și am oferit alte 20 de motive de bucurie celor cu o condiție socială dificilă. Suma acordată fiecărui elev a fost de 300 de lei, un cadou oferit cu drag elevilor.
Dorim să mulțumim conducerii Școlii Alexandru Ioan Cuza pentru sprijinului acordat în acest demers și le urăm mult succes și energie copiilor în anul care urmează.
Prețuim performanța academică și implicarea în competiții și vom continua să le oferim sprijin și să îi răsplătim pe cei care cred în aceste valori.

Află detalii

Voucher consult veterinar

Prezența unui animăluț de companie în viața fiecăruia este o bucurie și trebuie prețuită. 🐾 Cu aripi sau cu blană, dar mereu cu o privire drăgălașă, iubirea necuvântătoarelor vine în multe feluri. Pentru ca animăluțul dumneavoastră să fie în cea mai bună formă și să vă puteți bucura de clipe frumoase împreună, Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel vă oferă șansa la un consult de specialitate și/sau sterilizare, sub forma unui voucher la un cabinet veterinar partener (puteți beneficia de un voucher sau de ambele, după preferințe).

Află detalii

Acțiuni ecologice

O vorbă veche din popor spune că fiecare om la viața lui ar trebui să planteze un pom. Pomul nu cere decât apă și dă la schimb roade dulci și gustoase, bucurii și amintiri speciale, generații de-a rândul. Așa că de ce să nu vă înfrumusețați grădina sau curtea cu un pom sau doi sau trei? Vă veți bucura în schimb și de umbră, de aer mai curat și de relaxare sub frunzele verzi.  Și pentru că luna octombrie este perioada cea mai prielnică pentru plantări, Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel donează locuitorilor cartierului Câmpinița și ai cartierului Muscel 200 de pomi fructiferi din soiurile cele mai potrivite climei din zona noastră!

Puteți primi până la 5 pomi fructiferi din orice specie disponibilă, pe care să îi plantați în grădinile personale. Îi puteți implica și pe cei mici, ca o frumoasă activitate de familie și o lecție despre ecologism și responsabilitate față de natură.  Și ca să ne bucurăm împreună de noile livezi și să dăm mai departe frumusețea cartierelor noastre, vă rugăm să împărtășiți cu noi imagini cu proaspăt plantații copăcei din grădinile sau curțile dumneavoastră.

Cei care doresc să ia parte la această inițiativă se pot adresa către ACCM la adresa de e-mail contact@asociatiacampinacurata.ro sau pe grupul de Facebook Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel.

Sperăm să vă alăturați inițiativei și să facem din cartierele noastre o comunitate mai verde, mai prietenoasă și mai responsabilă cu mediul, începând chiar cu propriile case!

Inițiativă dedicată exclusiv locuitorilor cartierului Câmpinița și ai cartierului Muscel din Câmpina.

Acțiuni caritabile

Sprijinim categoriile de persoane cele mai defavorizate și vulnerabile din cartierele Câmpinița și Muscel, oferind pentru un număr de aproximativ 30 de concetățeni câte o masă caldă de două ori pe săptămână.
Principalii destinatari ai programului nostru sunt pensionarii cu venituri sub venitul minim net, familiile monoparentale, copiii orfani, șomerii și persoanele fără ocupație.
Prin această inițiativă dorim să ajutăm la îmbunătățirea și diversificarea alimentației persoanelor aflate în dificultate financiară, în scopul îmbunătățirii calității vieții și a evitării excluziunii sociale.
Proiectul se desfășoară în perioada septembrie – decembrie 2021, prin parteneriat cu Restaurantul “Fântâna cu Cireși” din Câmpina.
Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel – împreună, pentru o comunitate unită, care se ajută!

Află detalii

Concursuri sportive

Sportul și mișcarea sunt necesare celor de toate vârstele pentru un stil de viață sănătos. Susținem, încurajăm și promovăm activitățile recreative de acest tip și organizăm în luna septembrie o serie de evenimente cu această temă. Pe lângă distracție și adrenalină, participanții vor fi răsplătiți și cu premii.

Află detalii
Află detalii

Cumpără de lângă casă

„Cumpără de lângă casă” este un proiect născut în Câmpina și dedicat oamenilor din Câmpina, prin care dorim să ajutăm la întărirea comunității, la dezvoltarea economică a zonei și la stimularea unor acțiuni care fac viața mai plăcută în comunitate.

Organizația noastră dorește să promoveze conceptul de „cumpărături locale” și beneficiile sale în rândul locuitorilor din Câmpina, să atragă atenția asupra faptului că alegerea de a achiziționa un produs sau un serviciu local reprezintă o modalitate de a contribui la dezvoltarea orașului și la creșterea bunăstării tuturor locuitorilor acestuia. Iată de ce acordăm o atenție deosebită și antreprenorilor și firmelor din Câmpina, pentru care am creat o platformă specială în care își pot prezenta afacerea și promova produsele și serviciile direct către publicul cel mai apropiat.

Proiectul „Cumpără de lângă casă” a fost conceput și implementat cu ajutorul specialiștilor în marketing și comunicare din grupul de firme Soceram – Neptun, care ne-au pus la dispoziție pro-bono experiența, know-how-ul și cunoștințele lor și are ca scop susținerea afacerilor locale și întărirea conexiunilor economice și socio-profesionale între membrii comunității câmpinene.

Află detalii

Acțiuni caritabile

Promovăm importanța mișcării și susținem practicarea sporturilor de masă și individuale de către copii și tineri.

De aceea, am donat 4 kit-uri de teste rapide (100 buc.) destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS COV-2 pe bază de antigen, pentru testarea membrilor lotului de handbal din cadrul Clubului Sportiv Câmpina în vederea participării la competiții.