Eu, tu, ei și voi – împreună formăm un „noi”, iar noi suntem parte dintr-o comunitate, în care fiecare membru are o poveste. 💚

Iată ideea care a stat la baza dorinței de a organiza o serie de evenimente dedicate coeziunii sociale, prin care să celebrăm oamenii care și-au adus aportul la dezvoltarea comunității de-a lungul timpului.

Împreună cu firmele cu tradiție care au sedii și își desfășoară activitatea în orașul nostru, Neptun, Electroutilaj, Paltinu, și Rafinăria Steaua Română, am conceput întâlniri între foștii și actualii angajați, petreceri dedicate voii bune, conversațiilor plăcute și întăririi relațiilor sociale între diversele categorii de vârstă de câmpineni. 🧡Astfel, în perioada 12-13 septembrie și 19-20 septembrie, răsplătim persoanele care au clădit oportunitățile de acum și au contribuit la evoluția orașului. Eforturile lor, munca depusă și străduința de care au dat dovadă de-a lungul anilor sunt exemple de dăruință și dedicare pentru binele comunității.

Dorim să continuăm seria de inițiative dedicate oamenilor speciali din Câmpina, pensionarilor care ne îmbogățesc cu lecțiile lor prețioase de viață și generațiilor de acum, care ne inspiră cu determinarea lor, pentru a organiza alături de partenerii noștri cât mai multe evenimente menite să creeze o comunitate mai unită.

Împreună, pentru un viitor mai bun și prietenos cu fiecare generație! 👩‍🦳👱‍♂️👴👩