Copiii au nevoie să privească cu încredere către viitor!

Ne preocupă 📚 performanțele elevilor din cartierele Câmpinița și Muscel și știm că acestea pot fi afectate de mulți factori, inclusiv de văz 👁️. Orele petrecute în fața calculatorului, telefon sau tabletă le pot influența vederea și ne dorim ca aceștia să beneficieze de o evaluare de specialitate.

De aceea, vom oferi vouchere la consultații oftalmologice la un cabinet din oraș, atât pentru cei care poartă, cât și pentru cei care nu poartă încă ochelari. 👓 Acțiunea este adresată elevilor (inclusiv clasa pregătitoare) de la orice unitate de învățământ din Câmpina, dar care au domiciliu în cartierele Câmpinița și Muscel.

Consultațiile se realizează la cabinetul Optikon Plus din str. Mihail Kogalniceanu nr.5, doar cu programare prealabilă la tel. 0722.262.401.

Faceți click pentru a citi REGULAMENTUL.

Înscrie-te aici:

În calitate de părinte/tutore legale al minorului:

Prin completarea și semnarea acestui formular sunt de acord și angajez respect termenii și condițiile REGULAMENTULUI acțiunii de acordare a voucherelor pentru consult oftalmologic de specialitate, precum mi-a fost adus la cunoștință de către Organizator.