Iubitori ai fotbalului și ai baschetului din Câmpinița și Muscel, pe 2 aprilie ne strângem cu toții pentru Cupa ACCM!

Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel organizează concursuri sportive, pentru a ne bucura împreună de jocurile în echipă, de voie bună și mișcare. Toți participanții vor fi premiați, iar meciurile vor fi organizate pe categorii de vârstă.
Înscrierile se realizează până pe 30 martie, pe www.asociatiacampinacurata.ro/inscriere-concurs sau prin completarea formularului disponibil la Hobby Café. Vă așteptăm cu drag începând cu ora 09:30 la baza sportivă din parcul Soceram!

Mai multe detalii despre eveniment și premii găsiți în regulament.

*Vârsta minimă de participare este 11 ani.

Astăzi este ultima zi în care vă mai puteți înscrie la Cupa ACCM pentru Fotbal și Baschet – super concursurile dedicate iubitorilor sporturilor în echipă de peste 11 ani din cartierele Câmpinița și Muscel! Sâmbătă, pe 2 aprilie, începând cu ora 9:30, dăm startul competițiilor în Parcul Soceram și așteptăm cu drag să ne fiți alături. Toți participanții vor fi premiați, așa că se anunță o zi plină de energie, distracție și sport.
🏀 Înscrierile se pot face online, aici http://asociatiacampinacurata.ro/inscriere-concurs/, sau cmpletând formulareel disponibile la Hobby Cafe!
Vă așteptăm cu drag!